کتاب محکوم به نیستی-نوشته جوی فیلدینگ

RIAL 0
رایگان – خرید

توضیحات

کتاب محکوم به نیستی

کتاب محکوم به نیستی

نویسنده: جوی فیلدینگ

مترجم: تکین حمزه لو

حجم: ۳.۹۸ مگابایت

فرمت: PDF

 

توضیحات:

کتاب محکوم به نیستی

من یک مادر هستم …

نه، تو نخواهی فهمید …

تو مفهوم آنرا متوجه نمی شوی …

تا یک مادر نباشی و تمام وجودت قلبی تپنده برای یک دختر کوچولوی زیبا نگردد، نخواهی فهمید …

امروز بدون هیچ استثنایی این کتاب را به همه توصیه می کنیم. این داستان را باید خواند و آگاه بود. باید با قلم نویسنده همراه شد و احساس یک مادر را درک کرد تا اثر پذیرفت. امروز در جامعه ی خود نیاز را به آگاه شدن داریم. امروز احساس نیاز به کتابهایی از این دست می تواند برای ما نهیبی باشد.

جوی فیلدینگ یکبار دیگر با قلم توانایی خود داستانی آفریده که علاوه بر جذابیت، برای تمامی خانواده ها پیامی هشدار گونه دارد. دختری شش ساله در راه مدرسه توسط شخصی ناشناس مورد تجاوز قرار گرفته و سپس متجاوز او را خفه می کند. داستان حول زندگی خانواده دختر بچه پس از این فاجعه می گردد و اینکه هر کدام از این افراد چگونه با حجم این فاجعه کنار می ایند و همینطور با خانواده هایی آشنا می شوند که وضعیت مشابه آنها را دارند. و البته که پلیس هم به دنبال قاتل است.

کتاب محکوم به نیستی

محکوم به نیستی داراى همان نگارش و توالى نفس‏گیر و هیجان‏‌انگیز در داستان‌هاى نویسنده است و بدون اغراق تا پایان، بارها و بارها ما را در موج مَواج دلهره و زیبایى غوطه‏‌ور می‌سازد. دلهره‏‌اى دلنشین، دلهره‏‌اى نه مانند کتاب‌هاى ترسناک، بلکه ناشى از قرار دادن خود در جاى قهرمان کتاب و همدلى با او. به هر شکل این جذابیت، بیشتر از سوژه‏‌ى کتاب ما را با خود همراه می‌کند. داستانى جذاب و زیبا در پیش روى شماست که ترجمه‏‌ى خوبى به قلم یک نویسنده را با خود دارد. نویسنده‏‌اى که در ترجمه نیز توانسته حال و هواى کتاب را در تمامى داستان حفظ نماید و همراه با پایبندى به اصل اثر، آن را براى خواننده‏‌ى ایرانى روان و آشنا سازد.

مسلما خوانندگان آثار این نویسنده به خوبی با سبک کار او و سوژه های بکر و جذابش آشنا هستند و می دانند هر چند تمرکز او بر مسائل خانواده ها و به ویژه زنان و کودکان در جامعه ای چون آمریکاست، ولی این موارد می توانند آگاهی دهنده خوبی در جامعه ما حتی با تفاوت های فر هنگی اجتماعی اش باشد.

کتاب محکوم به نیستی

اخیرا در جامعه اطراف خود شاهد اتفاقاتی بوده ایم که به راستی نزدیکی همخوانی عجیبی بین این اتفاقات و سوژه کتاب می بینم. صفحات روزنامه ها در ماههای اخیر بیانگر حوادثی دلخراش در همین کوچه پس کوچه های شهر و محله ما بودند که ناخواسته تمامی خانواده را در مورد فرزندان دچار یک ترس منطقی کرد. براستی از این که امروز ماجرای این کتاب مصداق های متوالی و مکرر است، چه احساسی باید داشته باشیم و چگونه آن را تفسیر کنیم؟ به هر حال آنچه واضح است آنکه این اتفاقات ناگوار، بخصوص صدمات خانوادگی در تمام کشورها کمابیش وجود دارد ولی جامعه ای در پیشگیری یا جلوگیری از آن موفقتر است که آگاهی مردمانش بیشتر باشد. خانواده ها باید به جای ندیدن و نخواندن و یا پاک کردن صورت مسئله، به سلاح آگاهی مسلح شوند و همواره احتمال بروز حادثه ای را برای خود منتفی ندانند. و اینجاست که که مهمترین رسالت کتاب مشخص می گردد: “آگاهی دادن و به فکر واداشتن”. رسالتی که در مورد رمان اثر گذارتر است و افراد بیشتری را در برمی گیرد.