اصول و چارچوب منطقی برای فعالیت در بازاریابی شبکه ای قسمت اول

اصول و چارچوب منطقی برای فعالیت در بازاریابی شبکه ای قسمت اول

با سلام خدمت تو دوست عزیزی که داری اولین مقاله از سری نوشته های من در باب اصول و چارچوب منطقی برای فعالیت در بازاریابی شبکه ای رو میخونی.

هدف ما از تاسیس این سایت در وهله ی اول ارائه کتب و مقالات بود، ولی تصمیم نهاییمون بر این شد که در کنار این فعالیتها، در مورد اطلاعات و تجربیاتی هم  که داریم تولید محتوا کنیم و ازونجایی که بیش از دو سال هستش که در نتورک مارکتینگ ایران فعالیت دارم بر آن شدم که سری مقالاتی در این باب تهیه کنم که بلکه بتونم کمکی باشم هرچند کوچک برای دوستانی که پیگیر این سری مقالات خواهند شد.

بازاریابی شبکه ای چیست؟

بازاریابی شبکه ای شیوه نوین توزیع کالاست، سیستمی که چرخه سنتی حذف شده (البته نه به طور کامل) و بازاریابان شرکت وظیفه تحویل محصول رو مستقیماً به مشتری بر عهده دارن و شرکت قرارِ از محل صرفه جویی ریالی حذف واسطه ها، به بازاریابانش بر اساس طرح درآمدی که داره پورسانت بده.

 

برای فعالیت در بازاریابی شبکه ای چه خصوصیاتی لازم دارم؟

به این مفهوم مجدداً دقت کنید، شیوه نوین توزیع کالا، یعنی من وارد سیستمی میشم، که بتونم کالاهایی رو که اون سیستم در اختیار من قرار میده رو توزیع کنم و در قبال این فعالیت کسب درآمد کنم، خب همین مفهوم به من خیلی نکات خوبی رو یادآور میشه که من باید بتونم توزیع کننده خوبی بشم، یعنی چی؟

اگه نخوام از لفظ بازاریاب استفاده کنم باید اینطور بگم که من باید کسی باشم که بتونم در مورد یک کالا توضیح بدم و با کالاهای بازار مقایسه ش کنم، چه از لحاظ کیفیت چه از لحاظ قیمت، یعنی من باید اطلاعات خوبی رو در مورد اون کالا کسب کرده باشم، و بتونم اون اطلاعات رو منتقل کنم، پس تا اینجا من باید بتونم خوب صحبت کنم، و قدرت انتقال تفکراتم رو به دیگران داشته باشم و از محصولات شرکت خودم و مشخصاتش و حتی محصولات مشابهش در بازار اطلاعات دقیقی داشته باشم، و حسن های محصولم رو از هر نظر بتونم برای مشتریم باز کنم و راغبش به خرید محصولم کنم که در نهایت مشتری سازی کنم.

 

بازاریابی شبکه ای واقعی چطوریه؟

خب من مشتری رو که ساختم باید محصولی که بهش فروختم اونقدی با کیفیت و با قیمت منطقی و منحصر به فرد و بی رغیب باشه که مشتری رو وادار کنه مجدداً ازم خرید کنه، تو نتورک مارکتینگ اون ور آب  پلن جوریه که مشتری رو ترغیب میکنن خودش محصول رو از فروشگاه شرکت تهیه کنه و تخفیف خرده فروشی رو بگیره و تخفیف جذاب و محصول جذاب مشتری رو ترغیب به انجام اینکار میکنه، در ادامه کار هدف میشه تبدیل مشتری به توزیع کننده، که فلانی تو که جنسو داری میخری، میدونستی از همین محصول میتونی پول دراری؟ و مشتری رو تبدیل میکنن به توزیع کننده و فنون مشتری سازی و معرفی محصول و تبدیل مشتری به توزیع کنندگی رو یادش میدن و اما توی ایران…

 

 

ادامه دارد…




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *