راهکارهایی برای درجا زدن در بازاریابی شبکه ای

راهکارهایی برای درجا زدن در بازاریابی شبکه ای

راهکارهایی برای درجا زدن در بازاریابی شبکه ای

 

امروز میخوام بزرگترین اشتباه رایج در بازاریابی شبکه ای ایران رو براتون روشن کنم که متاسفانه مقالات و کتابهای زیادی در مورد اون نوشته شده…و او چیزی نیست جز بکارگیری تکنیکهای نادرست در بخش پیگیری…

اگه میخواید تو بازاریابی شبکه ای درجا بزنین توصیه های زیر (قسمتهای به رنگ مشکی) رو بخونین و اجرا کنین!!!!

توجه کنین قسمتهایی که به رنگ مشکی نوشته شده برگرفته از یه مقاله س و قسمتهای قرمز رنگ توضیح این قسمتها و بازاریابی شبکه ای اصولیست. تصمیم با شماست!

 

تکنیک های مهم در پیگیری

در این مقاله آموزشی می خواهیم در مورد یکی از اساسی ترین مباحث یعنی پیگیری اطلاعاتی را مرور کنیم . دوستان فراموش نکنیم کار ما تکرار و تمرین است پس باز هم با خالی کردن ظرف ذهنی خود این مطالب را بخوانید

 

تعریف پیگیری :

شناخت همه مسائل و نگرانی هایی که باعث می شود ، دوست شما برای وارد شدن به کاری که خیلی ها را میلیونر کرده ، تصمیم درست بگیرد.

اولین و بزرگترین اشتباه همینه که اینجا گفته.. درسته که انسان در شروع هر کاری ممکنه نگرانیهایی سراغش بیاد و خیلی خوبه که کسی باشه که تو حل این نگرانیها کمکش کنه اما نه تو بازاریابی شبکه ای اصولی..حتما با خودتون میگین یعنی چی؟ بزارین از اینجا شرو کنم اساس کار ما چیه تو بازاریابی شبکه ای ؟ مگه چیزی جز تبلیغات کلامیه نیست؟ تبلیغات کلامی برای چه چیزی؟ معلومه برای محصولاتی که استفاده کردیمو راضی بودیم…حالا چه چالش و مساله ی نگران کننده ای میتونه برای دوست من یا من در استفاده از محصول شرکت ایجاد بشه؟!!!

یه مثال میزنم روشن شه فرض کنین دوستتون ریزش مو داره و شمام خودتون قبلا این مساله رو داشتین و با استفاده از یه شامپو تونستین این مساله رو حل کنین … به محض اینکه دوستتون در مورد ریزش مو صحبت میکنه شما بلافاصله یاد شامپوییکه استفاده کردین میفتین … پس شامپو رو به دوستتون معرفی میکنین در واقع تبلیغ کلامی رو انجام میدیدن و دوستتونم چون به شما اعتماد داره ازتون میخواد که شامپو رو بهش معرفی کنین…

مسائل و نگرانیای دوست ما در چارچوب محصولاتیه که استفاده کرده همین نه بیشتر 

 

 

اهمیت پیگیری :

این بخش ۹۰% کار شما در مرحله ورودی گرفتن است و اهمیت بسیار زیاد این قسمت به دلیل این است که نتیجه کار در این مرحله مشخص می شود . “وارد شدن یا وارد نشدن ” . مطمئن باشید هیچ کس بدون پیگیری وارد این سیستم نخواهد شد . پیگیری وقتی در این سیستم معنا پیدا می کند که دوست شما جواب ” منفی” بدهد و تازه هنر شما در پیگیری مشخص میکند که می توانید او را وارد کنید یا نه !

شما در هرسطح کاری که باشید ، چه در مرحله ورودی گرفتن ، چه به عنوان بالاسری ،و در نهایت به عنوان لیدر ، برای موفقیت خود و مجموعه باید یک پیگیر قوی و با تجربه باشید .

و اما اهمیت پیگیری … بزارین روشن کنم ما میخوایم چی رو پیگیری کنیم؟ میخوایم دوستمون رو پیگیری کنیم؟نهههههه توجه کنین اشتباه خیلی از نتورکرها همینه ما دوستمونو پیگیری نمیکنیم ! لابد با خودتون میگین پس چکار میکنیم؟ ما محصولی رو که دوستمون به پیشنهاد ما استفاده کرده پیگیری میکنیم…

تو مثالی که براتون زدم ما شامپو ضد ریزشو که دوستمون استفاده کرده پیگیری میکنیم و ازش میخوایم نظرشو بگه و در مورد طریقه استفاده و محصولات مکملی که میتونه استفاده کنه باهاش حرف میزنیم….

این قسمت از پیگیری خیییییلی مهمه باید حتما انجام بشه پیگیری محصول نشون میده که ما به دوستمون اهمیت میدیم و برامون رضایتش مهمه و اینکه اینقدر که محصولمون ایمان داریم که در موردش بپرسیم ….

خب تا اینجا فهمیدیم کار ما مشتری سازی و پیگیری مشتری در مورد رضایتش از محصوله… 

 

 

نگرش در پیگیری :

مطالب بسیار مهمی که در این بخش وجود دارد این است که چرا می خواهید دوستتان را وارد این کار کنید ؟ نگرش شما از وارد کردن دوستتان چیست ؟ آیا نگرش شما این است که تنها دو دایرکت بگیرید ؟یا اینکه تعادلی بزنید و پورسانت بگیرید ؟ مطمئن باشید با این دیدگاه شکست می خورید !

نگرش شما در پیگیری باید این باشد که می خواهید دو نفر از بهترین و عزیزترین دوستانتان وارد بهترین و پر درآمد ترین کار دنیا بکنید و می خواهید زندگیشان را هم از نظر مالی و هم از نظر معنوی متحول کنید .

با این نگرش صحیح ، مرحله پیگیری بسیار راحت و لذت بخش خواهد بود .مطمئن باشید نگرش شما در این مرحله از طرز صحبت کردن شما ، رفتار شما و حتی نگاه شما منتقل خواهد شد .

 

توجه داشته باشین که داشتن نگرش درست تو هر کاری مهمه ….دوستان و آشنایان درجه یک ما یعنی کسایی که بهمون اعتماد دارن بهشون بگیم ماست سیاهه میگن سیاهه چون تو میگی…اینجور آدما بخاطر اطمینانی که به ما دارن  ممکنه با پیشنهاد ما مستقیم وارد کار بشن….اما بهتر اینه که ما اول اونارو مشتری کنیم … میدونین چرا؟

کسی که از محصولات استفاده کرده باشه خیلی راحت تر میتونه کارو قبول کنه چون یه گام بزرگو برداشته و اون شک به محصولات و کیفیت اوناس…و حتی شاید محصول رو هم قبل از ورودش به کار تبلیغ کلامی کرده باشه و برای شما مشتری جور کرده باشه …حالا به محض اینکه شما بهش بگین میدونی این شرکت بابت تبلیغی که برای محصولش کردی بهت پورسانت میده سریعا خودش کنجکاو و پیگیر شما میشه…. دیدین چقدر کار اینجوری لذت بخش تره؟

پس نگرش ما باید درست باشه ما نمیخوایم یه محصولو به کسی بندازیم ما میخوایم یه مشکلی رو ازش حل کنیم این نگرش درست در کاره که باید همیشه یادمون باشه

 

 

زمان پیگیری :

از هنگام گفتن سه جمله شروع و تا وقتی ادامه پیدا می کند که خرید انجام شود و بعد از آن به نحوی دیگر ادامه میابد .

سه جمله باید خیلی ساده و صمیمی و در عین حال با تمام اعتقاد و جدیت بیان گردد، و به همان یک بار گفتن اکتفا نشود، و در ادامه کار دلایل شما باید یاد آوری و تشریح شود، و نکته بسیار مهمی که خیلی از دوستان رعایت نمی کنند این است که به هیچ عنوان حق ندارید پیش داوری کنید که دوست شما ورودی است!

خیلی واضح است که دوست شما وقتی وارد شده است که برگه خرید را به دست او داده اید و به او تبریک گفته اید. مؤثرترین زمان پیگیری نزدیک ترین زمان بعد از پرزنت است و حداکثر ۲۴ ساعت بعد ، شما باید اولین جلسه پیگیری را انجام داده باشید .

وظیفه بسیار مهم شما بعد از جلسه معارفه ( پرزنت ) آن است که بسته به فهم دوست شما از مطالب عنوان شده در معارفه ( پرزنت ) حداقل به مدت ۱۵ دقیقه بعد از معارفه ( پرزنت ) باید قسمت های مختلف سایت را به دوستان نشان دهید تا اطلاعات داده شده در معارفه ( پرزنت ) را لمس کند که به این کار ” پیگیری بعد از پرزنت ” گفته می شود که اهمیت بسیار زیادی دارد

شما باید در پیگیری یک برنامه ریزی زمانی داشته باشید و حداکثر زمان برای پیگیری دوستان را با بالاسری تعیین کنید و به هیچ عنوان نباید این حداکثر زمان را به دوستتان بگوئید .

 

جملات بالا از سیستم کوئست گرفته شده اگه میخواین درجا یزنین بهش عمل کنین

توجه کنین که اگه شم مشتریتونو خوب پیگیری محصولی کرده باشین و اون از محصولی که بهش دادین راضی بوده باشه در ادامه هم اگه محصولی رو بهش معرفی کنین حتما بهتون اعتماد میکنه و اعتماد و اعتمادسازی کلید موفقیت تو این کاره…. حالا من چند ساعت بعد فروش مشتریمو پیگیری میکنم بستگی به محصول داره…

شاید با خودتون میگین خب شاید من بخوام مستقیم کسی رو دعوت کنم …توجه داشته باشین که منم نگفتم که کار اشتباهیه (رندیگیج هم تو کتاب بازاریابی شبکه ایش به هر دو روش اشاره داشته…)  شما میتونین کسایی رو که بهتون اعتماد دارن مستقیم دعوت کنین و اینجور آدما خیلی راحت هم وارد کار میشن…اما نه هر کس دیگه ای چرا که اعتماد حرف اولو میزنه و چنانچه شخصی به شما اعتماد نداشته باشه شما مجبورین اعتمدسازی کنین و چه بهتر که این اعتمادسازی از طریق پیشنهاد و پیگیری یه محصولی که مورد نیازه اون فرده باشه….

خب با توضیحاتی که داده شد با هر کدوم از روشها چه دعوت مستقیم چه فروش محصول و شیوه غیر مستقیم زمان پیگیری میتونه متفاوت باشه و ۲۴ ساعت وحی منزل نیست    

 

 

مکان پیگیری :

متأسفانه اکثر دوستان به این نکته توجهی ندارند که اهمیت مکانی که پیگیری باید در آن انجام شود کمتر از مکان معرفی کار نیست .مکان پیگیری باید جایی باشد که شما و دوستتان در آنجا تمرکز داشته باشید ، دوست شما بدون هیچ مزاحمتی به حرفهای شما گوش کند ، مثلاً مکان کار دوست شما مکان بسیار نامناسبی برای پیگیری است . زیرا علاوه به اینکه شما به وی تسلط ندارید ، به بهانه کار به حرف های شما بی توجهی می کند .

* مهمترین عمل در پیگیری این است که تأثیر گذار باشید نه تأثیر پذیر ! *

 

نوع پیگیری :

فقط و فقط حضوری و همراه بالاسری و تیم پیگیری انجام شود . به هر نحوی که امکان دارد شما باید دوستتان را در زمان و مکان مناسب پیدا کنید . پیگیری باید حتماً حضوری انجام شود تا دوست شما جدیت ، ایمان ، اعتقاد و برق چشمان شما را ببیند . به هیچ عنوان هیچ کس حق انجام پیگیری تلفنی را ندارد !

* هر وقت خواستید کسی را وارد نکنید او را تلفنی پیگیری کنید

 

با توضیحاتی که تا این قسمت بهتون دادم به جملات بالا فکر کنین بنظرتون مکان پیگیری در این حد مهمه؟!!!! درسته مکان آروم باشه بهتره اما شما با یه پیام یا تماس کوچیک میتونین دوستتونو پیگیری کنین و ببینین از محصول راضی بوده و مساله ای در استفاده از محصول نداشته….این کارو میتونین با برنامه ریزی دقیق و یادداشت تاریخ پیگیریها نظم بدین… مثلا پیگیری اول در فلان تاریخ پیگیری دوم یک هفته بعد از آن تاریخ و….

اینجوری شما یه دفترچه از مشتریانتون دارین و هر لحظه که به دفترتون نگا کنین میتونین متوجه بشین که بهتره با کدوم یک از مشتریهاتون تماس بگیرین….

 

– مطالعه جزوه ، قسمت پیگیری

– خواندن جزوه گام اول

– مرور لیست اهداف خود ( جهت بیشتر شدن انگیزه )همراه داشتن ابزار

– حفظ تمرکز و خونسردی

– مرور ویژگی های اخلاقی طرف مقابل برای معرف و شناخت آن برای همراهان(چه نوع شخصیتی دارد و چه نوع رفتاری داشته باشید بهتر است؟)

– بالا بردن ایمان و اعتقاد

بدون هیچ شک و تردیدی باید به پیگیری بروید و محکم و با ایمان صحبت کنید البته قبل از آن باید ایمان و اعتقاد خود را تقویت کنید .

آبراهام لینکن در جمله ای بسیار معروف می گوید : ” اگر نه ساعت برای قطع کردن درخت وقت داشتم باشیم ، شش ساعت آن را برای تیز کردن تبر خود صرف می کردم . ”

فراموش نکنید عاملی که در پیگیری شما را به موفقیت می رساند ایمان و اعتقاد شماست . یکی از راههای افزایش ایمان بالابردن اطلاعات است . دانش تکیه گاه ایمان است . شما باید به آبجکشن ها مسلط باشیدو همه چیز را در مورد سیستم بدانید .

 

 توجه داشته باشین که داشتن هدف تو هر کاری خیلی مهمه، و این هدف شماس که شمارو تو پیشبرد کارتون هل میده و پیش میبره… حتما برای خودتون هدف تعیین کنین… لازم نیست هدفانتون خیلی بزرگ باشه که بشه اسمشو هدف گذاشت …مهم بزرگ بودن هدف نیست، مهم اینه که اون هدف باعث بشه حرکت کنین….

تیز کردن تبرتون مهمه و تو هر کاری این مهمه هر چی اطلاعات شما بیشتر باشه، پیشرفتتون بهتره…سعی کنین در مورد بازاریابی شبکه ای اطلاعاتتونو بالا ببرین، که اگه زمانی کسی سوالی پرسید بتونین راهنماییش کنین … هر زمان براتون سوالی پیش میاد تلاش کنین دنبال جوابش بگردین، و تو این کار از وجود بالاسریهاتون استفاده کنین…این یه مزیته که شما حامی هایی در این کار دارین که میتونن تو پیشرفتتون کمکتون کنن….

 

راهکارهایی برای درجا زدن در بازاریابی شبکه ای

 

– تعیین استراتژی بالاسری :

 

۱- فعالانه گوش دهید .

۲- مثل بومرنگ در ذهن طرف مقابل سیر کنید تا مشکل اصلی او را پیدا کنید .

۳- در تمام مراحل حس شکم سیری و سخت کوشی را رعایت کنید ( یکی از راههای ایجاد حس شکم سیری مرور لیست افرادتان است. فراموش نکنید شما قصد دارید یک فرصت طلایی درآمدزایی و میلیونر شدن را به دوست خود پیشنهاد دهید، پس محکم باشید ! )

۴- قدرت به تصویر کشیدن انتهای راهی که به او پیشنهاد کرده اید .

۵- در انتهای هر بحث جمع بندی کنید.

۶- در انتهای جلسه حتی اگر نتیجه مطلوب را به دست نیاوردید سر بلند بیرون بیایید چرا که پیروزی هنوز از آن شماست !

به یاد داشته باشید که هدف از پیگیری علاوه بر وارد کردن فرد به سیستم ، ایجاد فرهنگ نتورک است لذا تلاش کنید به همه سئوالات و نکات منفی وی جواب دهید تا نگرش منفی او بر روی فرد دیگر اثر نگذارد .

 

همه نکاتی که در بالا گفته شده مهم هستن مثل گوش دادن فعال(حتما در موردش یه مطلب میزاریم)مشتری شما باید بفهمه که براش ارزش قائلید پس تو پیگیری محصولی هر سوالی داشت جواب بدین و به تک تک جملاتش و نگرانیهاش گوش بدین…همین خودش اعتماد ایجاد میکنه….

غیر از نکته اول و پنجم بقیه نکاتی که گفته شده جایگاهی تو پیگیری مشتری ما نداره …

 

*** همه کارهایی که قبل از جلسه پیگیری نباید انجام دهیم :

– دروغ نگویید زیرا اساس کار ما صداقت است پس شما نباید وجهه کاری خود را خراب کنید .

 دروغ نگفتن و داشتن صداقت با مشتری خیلی مهمه…توجه کنین ما داریم مشتری میسازیم نه خریدار مشتری قراره بازم از ما محصول بخره که اگه به ما اعتماد کنه اینکارو میکنه در غیر اینصورت با دروغ  نمیتونیم اعتمادشو جلب کنیم

 

– از کمپانی به صورت مستقیم تعریف نکنید ، زیرا فلش اعتماد به سمت شماست نه کمپانی

در کل اصلا لازم نیست از کمپانی تعریفی بشه…مگه شما میرین از آرایشی بهداشتی خرید میکنین فروشنده میاد راجع به کمپانی های مختف براتون میگه…نه فقط در مورد کیفیت محصولاتش توضیح میده همین…

 

– به هیچ عنوان نباید خودتان آبجکشنی مطرح کنید

کلمه آبجکشن از سیستمهای هرمی وارد بازاریابی شبکه ای شده…وگرنه منی که از محصولی استفاده کردم و راضی بودم چه آبجکشنی میتونم داشته باشم..؟ شاید بگین خب شاید از محصول راضی نباشه…در جوابتون باید بگم که هیچ محصولی تو کل دنیا وجود نداره که به صد در صد مردم دنیا سازگار باشه و این یه چیز طبیعیه

 

– عصبانی نشوید ! (سیلی بزنید با بوسه ) اگر دربرابر دوست خود جبهه بگیرید او نیز حرفهای منطقی شما را قبول نمی کند

فکر نمیکنم اگه اصولی بازاریابی شبکه ای کار کنیم تو پیگیری مشتریامون عصبانی بشیم.. 

 

– اگر دوست شما موفقیت فوق العاده کاری شما را درک نکرد به هیچ عنون حق توهین به او را ندارید .

بزارین با یه مثال اینو توضیح بدم فرض بگیرین از یه نفر میپرسین شغلتون چیه؟ و اون در جواب میگه پزشک، همین دیگه نمیاد توضیح بده که ما ال میکنیم و بل میکنیم…حالا کسی هم از شما بپرسه شغلتون چیه باید همین عکس العمل رو داشته باشین اصلا لازم نیست توضیح بدین که بازاریابی شبکه ای چیه و …. چه توهینی ممکنه به شما بشه؟ هیییچ 

 

 

وظایف در جلسه پیگیری :

– موبایل خود را خاموش کنید

 

  • وظایف به عنوان بالاسری :

– حرافی نکنید و در صورت لزوم صحبت کنید زیرا هر چقدر هم که شما با اعتماد و ایمان بیشتری صحبت کنید ، آن شخص فکر می کند که شما به فکر خودتان هستید ! و در نتیجه تأثیر معکوس دارد .

تأثیر صحبت های فرد دعوت کننده حتی اگر کمتر از شما تسلط داشته باشد خیلی بیشتر است.  به این دلیل که فرد به دعوت کننده اعتماد دارد و حتی امیدوار میشود که بالاسری آینده اش به کار تسلط دارد. حضور بالاسری برای دلگرمی و اطمینان دایرکت است، و فقط درمواقع لزوم اطلاعات تزریق می کند. یکی از وظایف بالاسری در این مرحله اداره و تعیین خط مشی جلسه می باشد. کنترل بحث ها و جمع بندی و نتیجه گیری توسط بالاسری انجام می شود.

 با توضیحاتی که در مورد بازاریابی شبکه ای اصولی دادم این قسمت دیگه اصلا بکار نمیاد

 

  • وظایف شما به عنوان دعوت کننده :

مستقیماً باید سر اصل مطلب بروید . این نشان دهنده ایمان و اعتقاد شما به کار می باشد . آنقدر صحبت کنید که دوست شما به حرف آید و ایرادات را مطرح کند . برای شروع از جملات کلیدی مانند ” بهش فکر کردی ؟ ” یا ” تحقیق کردی ؟ ” استفاده کنید . شما در پیگیری شش مرحله مهم زیر را باید به دقت انجام دهید .

 

۱- نگرانی های او را بفهمید و نگرانی اصلی وی را پیدا کنید :

شما باید تک تک نگرانی های دوست خود را بفهمید و آنها را برطرف کنید و نکته بسیار مهم در این مرحله پیدا کردن نگرانی اصلی اوست . دو تکنیک در پاسخ گویی به این ایرادات و آبجکشن وجوذ دارد که اولی felt ، feel ، Found است .

دومی Question to question است . شما باید با دوست خود از ته دل و واقعی صحبت کنید با این روش شما سئوالات غیر منطقی دوست خود را متهم می کنید .

 

۲- ترسهای مختلف را شناسایی و بر طرف کنید .

از ته دل باید هم حسی کنید .

 

الف ) ترس از دو نفر : با استفاده از روش felt ، feel ، Found

با تأکید روی آموزشها و ارزش یابی نفرات و امتیاز بندی آنها و با نشان دادن لیست خود و با اعتماد کامل این را به دوست خود بفهمانید که واقعاً خود شما هیچ ترسی از گرفتن دو نفر ندارید و حس حمایت بالاسری ها از خود شما و در نهایت حمایت شما از او باید باعث شود که این ترس برطرف شود.

 

ب) ترس از تنهایی : با تمام وجود و اعتقاد کامل باید حمایت خود را از او نشان دهید و با مثال زدن از حمایت بالاسری ها او را دلگرم کنید و به او بفهمانید که با او شریک هستید .

 

ج ) ترس از تغییر : باید برداشت خود را از کتاب پنیر به او بگوئید و با زدن مثال های واقعی از زندگی خود یا دوستتان به او بفهمانید افراد که از تغییر در زندگی ترس داشتند هیچ وقت موفق نشده اند . در نهایت حتماً کتاب پنیر را به او بدهید و حتماً تأکید کنید که مطالعه کند .

 

 فقط یه جمله مورد استفاده تو این بخش درک مشتریه همین

 

۳- سود سیستم را برایش ملموس کنید :

با نشان دادن پورسانت بالاسری ها و مثال زدن از زندگی گذشته و حال آنها سود سیستم را باید کاملاً ملموس کنید .شما باید از وضعیت زندگی بالاسری ها و پورسانتهای هفتگی آنها اطلاع داشته باشید تغییرات زندگی آنها را مثال بزنید و کاملاً زندگی آنها را مرور کنید . با اعتقاد هر چه تمتم تر سود سیستم را باید برای دوست ود ملموس کنید چرا که این بخش بسیار تأثیر گذار است .

و در نهایت اگردوست شما قدرت باور این سود و درک سیستم باینری را نداشت با دادن کتاب دولت فرزادنگی به و جهت مطالعه می توانید شک او را برطرف کنید .

 

این قسمت در مراحل بعد بکار میاد زمانی که مشتری شما تصمیم میگیره توزیع کننده بشه و مشتری بسازه و تبلیغ کلامی کنه…میتونین براش باز کنین که به چه صورت برنامه بچینه میتونه پیشرفت کنه و به حداقل درآمد برسه و رشد کنه…

 

 

مزایای دادن کتاب :

 

الف : کمک به دوست خود جهت تصمیم گیری درست .

ب : برنامه ریزی برای وقت او و کمک به او برای جلوگیری از اشتباه و مشورت کردن .

ج : بهانه ای برای جلسات بعدی پیگیری .

 

۴- دادن دید روشنی از آینده :

آینده این کار ار باید خیلی روشن و واضح برای دوست خود با اعتقاد کامل به تصویر بکسید و با توانایی کامل و شناخت از burning desire های ( اهداف سوزان ) دوست خود ویژن سازی کنید .

روی این قسمت باید تأکید بسیار زیادی داشته باشید و به دوست خود بفهمانید که اگر فعالیت کنی در آینده نه چندان دور به همه این ویژن ها می رسی .

 

این قسمت از پیگیری حالت دزد و پلیسی داره 🙂  که اگه شما بازاریابی شبکه ای کار میکنین لازم به این دزد و پلیس بازیا نیست 

 

۵- حال او را از وضع موجود به هم بزنید :

باید به دوست خود بفهمانید که با این سطح درآمد فعلی ، او نمی تواند به اهداف خود برسد و باید در این زمینه کاملا مانور دهید و به او بفهمانید که این وضعیت فقط زنده ماندن است نه زندگی کردن !

باید اهداف سوران او را بیرون بکشید و اشتیاق های سوزان او را زنده کنید . و به او یادآوری کنید که با سطح درآمد فعلی به هیچ عنوان نمی تواند به آنها برسد و او را از فاصله اش با آرزو هایش مطلع کنید و در عین حال با نشان دادن راه میانبری که به او معرفی کردید او را به آینده امیدوار کنید .

 به هیچ عنوان این کار لازم نیست … فرد خودش بهتر از ما شرایط زندگیشو میدونه و اگه به ما اعتماد کنه حتما در نقش توزیع کننده شروع به کار میکنه یا حداقل مشتری میمونه…. 

 

۶- هُل آخر :

در نهایت بعد از اینکه ۵ مورد بالا مؤثر بود ، شما باید دوست خود را به سمت خرید هُل دهید

 به جمله ای که در بالا گفتن توجه کنین….حالا اگه شما اصولی کار کرده باشین مشتری شما از قبل از محصولات استفاده کرده و نیازی به هل دادن او نیست 🙂 چرا که او خود مشتری محصولاته…در این مرحله میتونین کنجکاوش کنین، با یه جمله ساده البته بستگی به خلاقیت خودتونم داره مثلا میتونین بگین میدونستی میتونی از این محصولاتی که استفاده میکنی پول دربیاری؟ که این مرحله بستگی به خلاقیت شما داره.

 

 

بهانه ها ی متداول :

 

الف : وقت ندارم : مطمئن باشید که سود سیستم را برای دوست خود ملموس نکرده اید . باید دوباره سود سیستم رابرایش توضیح دهید و ارزش این کار را به او بفهمانید و درآمد این کار را با کار او و یا کارهای دیگر مقایسه کنید .

 

ب : کار از عهده من خارج است : چون دوست شما اطلاعات کافی از شرایط این کار ندارد و چون هنوز وارد این کار نشده ، شما باید ببینید دوست شما از چه دیدگاه و نظری یان بهانه را می آورد. مثلاً فکر می کند این کار روابط عمومی بالایی می خواهد و ….

 

بودن این کار را برایش توضیح دهید و از بالاسری ها مثال بزنید Simple to do که در این شرایط توانایی خاصی نداشتند و آدمهای خاصی نبودند و با شناختی که از دوست خود دارید و موفقیت هایی که داشته و کار کردن روی اهداف او تأکید و بر آنها این بهانه را برطرف کنید .

 

ج : از این نوع کار خوشم نمی آید : با احساس افتخار و با آرامش کامل و بدون جبهه گیری ، باید از کار خود دفاع کنید و به او توضیح بدهید که این کار علاوه بر درآمد بالا ، مزایای بسیار زیادی از جمله هدفمند زندگی کردن ، کار گروهی ، مسئولیت پذیری ، برنامه ریزی ، متعهد شدن ، بالا رفتن روابط عمومی عمومی ، روانشناسی ، طرز برخورد با افراد مختلف ، بالا رفتن قدرت مدیریت ، رهبر شدن و … را دارد .باید طرز تفکر غلط دوست خود را از این کار تغییر دهید .

 

د : پول : اگر واقعاً تشخیص دادید که مشکل مالی دارد به پیگیری پول تبدیل می شود که در ادامه در این مورد بیشتر می خوانید . وگرنه با پرسیدن این سئوال که ” فکر کن این کار هیچ نیازی به پول ندارد ، دیگر مشکلی نداری ؟ ” ابهامات و مشکلات دوست شما مطرح خواهد شد و شما باید آنها را برطرف کنید .

 

به صحبتهایی که تا اکنون داشتیم فکر کنین بنظرتون مشتری ما چه بهانه ای ممکنه داشته باشه!!

این روشها و تکنیکها که تو خیلی از مقاله ها و کتابها اومدن روشهایی بودن که تو سیستمهای هرمی کاربرد داشتن. جایی که محصولی وجود نداشت و مجبور بودن با تکنیک و نگرش جلو برن، اما بازاریابی شبکه ای محصول داره و ما بازاریاب و مشتری این محصولاتیم، که با معرفی این محصولات به دیگران میتونیم کسب درآمد کنیم…

دیدین با داشتن این نگرش در کار خیلی از چالشها حل میشه؟ چالشهایی مثل وارد کردن نفر، ریزش تیم، درجا زدن و….بیاین نتورکو اصولی کار کنیم.

 

در مقالات آینده در زمینه تهیه دفترچه پیگیری مشتریان و تبدیل مشتریان به توزیع کننده با هم صحبت خواهیم کرد.

 

 




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *